Wie schrijft hier?

Mees van Beek

Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in Nederland, ik hou van mijn thuisland en ik ben blij om u alle mooie plekken om te eten in Nederland te laten zien.

En in mijn blog heb ik een extra mooie foto van een van de beste plaatsen die ik bezocht. Het is de Dutch Chocolate Factory. Maar voordat ik naar de chocoladefabriek ga, wil ik je naar een andere plek brengen. Het is de plek in de stad Utrecht met de coolste naam en in het centrum is het museum van de Nederlanders met een aantal interessante dingen. Het heet "De stad van de kleine mensen". De kleine mensen hebben een speciale relatie met de stad omdat ze heel verschillend en zeer creatief zijn, omdat ze leven in deze wereld die we "de wereld" noemen. Ze zijn erg creatief. En ze doen het beste soort koken. Ze eten voedsel dat je niet vinden in de supermarkt. Het is waar dat het niet gemakkelijk was om dit idee van de Kleine Mensen te krijgen.

Mijn doel

Mijn passie is om u te helpen de juiste grill te vinden die bij u past.

Ik ben geen professionele grills griller. Ik kan het en ik doe het goed. Als u een beginner bent die enkel wil beginnen om uw houtskoolgrills te bouwen gelieve neem dan contact met me op. Ik ben geen expert in houtskool grills dus ik weet misschien niet wat te zeggen. Maar ik weet wel wat ik doe. Ik heb geprobeerd elke vorm van grill grillsysteem op de markt. Ik zal proberen om mijn ervaring te delen en u te vertellen wat werkt en wat niet. Ik ben een fan van alles, van de grote jongens tot de kleine jongens. Ik zal niet in staat zijn om u een echte aanbeveling over de juiste grill, want ik zal moeten mijn eigen keuze te maken op basis van wat ik vind op de markt. Ik heb niet gekocht en getest de houtskool grills die u gebruikt.

Toen ik begon deze blog in 2009 gebruikte ik houtskool grills als een hobby, maar ik ben meer en meer geïnteresseerd in de grill grill als ik het gevoel van de houtskool grill. Mijn favoriete grill is de BBQZ, mijn vriend en mijn grill leraar. Ik heb een BBQ grill voor bijna 8 jaar en sindsdien heb ik op zoek naar een goede grill die gemakkelijk schoon te maken is. Ik zocht voor een lange tijd en ik werd teleurgesteld. Ik was niet in staat om goede recensies te vinden en ik kreeg een nieuwe grill alleen voor Kerstmis in 2011. Ik hou van de grill, maar ik wilde weten wat er zou gebeuren met mijn grill.

Mijn man vertelde me dat hij me naar zijn nieuwe grill zou brengen om te zien of het me erin zou verbranden. Dus ik ging, hij gegrilde me een beetje. Ik kan zeggen dat ik niet verbrand was. En ik had een lekkere maaltijd thuis terwijl we aan het koken waren. Mijn man zegt dat hij verbaasd was dat ik het vlees nog kon eten.

Op sociale media vind je me op Twitter en Instagram (je me ook volgen op Pinterest) waar je mijn recepten en tutorials vinden. Mijn blog gaat niet over koken, het gaat over mijn kookavonturen.

Dus waarom neem je niet een kijkje op de website van Tulen Center en ontdek waarom wij het nummer één houtskoolgrillrestaurant van Nederland zijn. Mijn doel is om je weer als een kind te laten voelen, en ik doe het door mijn recepten en fotografie. Mijn inspiratie is eten en hoe ik het graag eet. Als het je bevalt wat je hier ziet, wil je misschien ook de volgende andere websites bekijken. Bedankt voor uw bezoek, hebben een leuke dag! Dit is een recept gemaakt voor een vakantie gebraden. Het kan worden bereid met elke gebraden gebraden. Het recept is eenvoudig, makkelijk en smakelijk.