Wat zijn de voordelen van houtskoolgrills?

Mees van Beek

Je krijgt vaker houtskool, geen duurder kookgas en je kookt je maaltijden beter. Dat is de belangrijkste reden om een houtskoolgrill te krijgen!

Ik ben altijd op zoek naar de beste kwaliteit houtskool grill te koop. Dus heb ik besloten om te schrijven over de beste houtskool grills beschikbaar voor verkoop vandaag. Ik zal proberen om deze beoordeling zo nauwkeurig mogelijk te maken. Das wird schon erwähnenswert sein, vergleicht man es mit Vijverfilter Met Pomp.

Voor deze review, heb ik besloten om te gaan met de Weber Kettle model K10. Ik heb al eigenaar van dit model en het is mijn favoriete model. Het heeft de beste kookervaring en ik heb het voor een paar jaar nu eigendom. Dus, je niet de prijs verslaan.

Als u meer wilt weten over mijn favoriete modellen of als u vragen hebt over mijn beoordeling, voel je vrij om een reactie achter te laten!

De Weber Kettle Model K10 is de beste houtskool grill voor het geld dat ik ooit heb gebruikt. Er zijn tal van anderen die er zijn, maar dit is mijn favoriet.

Ik heb een paar Weber Kettles door de jaren heen gebruikt, en alle waren vrijwel hetzelfde. Und das mag sehr wohl beeindruckend sein, vergleicht man es mit houtskoolgrill vergelijk. De grill die ik momenteel heb is het model K10. Ik hou van de houtskool. De rook is goed, het eten is gekookt, en de grill ziet er geweldig uit. Het heeft alle functies die ik zoek. Het enige probleem dat ik heb met het is de manier waarop de as wordt afgezet op het hout wanneer de houtskool is uitgeschakeld. Ik weet dit vanwege mijn ervaring met de Weber Kettles die ik had, en ik weet zeker dat ik niet de enige ben die zich zo voelt. En de reden is simpel: Er is geen manier voor de houtskool om te gaan van een warm gebied naar een koele omgeving in slechts een paar seconden. Het hout brandt niet erg goed, en de houtskool kan niet worden verwijderd uit de grill.

De manier waarop de houtskool krijgt in de grill is wat ik noem "warme en koude flitser" en is de reden dat ik niet aanraden een houtskool grill als u wilt uw rook te houden van verspreiding op het hout. In feite zeg ik NOOIT NOOIT! Dus wat zijn de oplossingen? Ten eerste, stop met roken. Roken vernietigt het hout. Roken vernietigt de char. Je zult niet krijgen dat grote, schone rook en het zal overal. Ten tweede, als u een houtskoolgrill gebruikt, moet u houtskoolgrills krijgen die met een verwijderbaar houtskoolfilter worden geleverd. Wanneer u rookt in een van de houtskool grills op het internet u zien dat je alleen in staat zijn om schone houtskool te krijgen op de bodem en de bovenkant van de grill. Niet alleen dat, maar je niet eens de houtskool filter af te komen. Je het weer aandoen, maar dan komt het er nooit af. Als u dit type houtskoolgrill gebruikt en u hebt geen houtskoolfilter op het, zult u alle rook die van de bodem van de grill komt krijgen. Zo'n grill kun je dus niet gebruiken. En wat als je een paar kommen stoofvlees of kipfilet of wat dan ook wilt doen, en je wilt in staat zijn om de grill op de hoogste instelling in het huis te zetten voor dat soort mensen?

Dus, ik werd moe van het roken in een houtskool grill, en ik besloot om mijn eigen te beginnen. Hier is een samenvatting van hoe het werkt:

Ik begin met het snijden van een plastic doos of een zak, die is een beetje groter dan de grootte van een stuk houtskool grill filter. Ik heb een beetje duct tape op de buitenkant van de doos, om te voorkomen dat het bewegen, zodat het niet kan worden geruïneerd.