Waarom zijn er zoveel verschillende houtskoolgrills?

Mees van Beek

Er zijn veel verschillende soorten en er is geen gemeenschappelijke grond om te zeggen waarom de ene houtskoolgrill beter is dan de andere. Toen ik deze blog schrijf, zal ik elke houtskoolgrill die ik op de markt heb gevonden hebben geprobeerd en getest. In het begin schreef ik een blog met houtskoolgrills, maar ik realiseerde me al snel dat dit bericht geen recht zal doen aan de verschillen die bestaan tussen verschillende houtskoolgrills. Dus, ik heb besloten om een blog over de grill die ik heb de meeste interesse in - de Weber Smokey Mountain Grill te creëren. Het is een grote grill en de mensen die schrijven op de blog, zoals ik, love it, en dus zou ik graag de voordelen van het gebruik van deze grill ook te delen.

Laten we eerst wat achtergrondinformatie krijgen over de Weber Smokey Mountain grill. Im Kontrast zu Santos Sapcentrifuge kann es hierbei deutlich leistungsfähiger sein. Deze grill staat bekend om zijn goede looks, en het feit dat het ook gemakkelijk op te zetten is. Sogar kann Portemonnee Met Ketting Hema einen Test sein. Ik hoorde voor het eerst van deze grill toen ik zag dat het een zeer populaire grill op een beurs in Atlanta, Georgia. Ik was opgewonden omdat ik al willen een kopen voor een tijdje en had zelfs onderzocht een paar verschillende merken. Het enige andere merk waar ik van heb gehoord was Weber. Tijdens het onderzoek voor dit bericht, realiseerde ik me dat er niet zo veel houtskool grills in de wereld, en ze kosten te veel. Bovendien zijn er veel dingen die ik nodig had waar ik niet over gehoord heb, maar ik dacht dat het voor velen van jullie van belang zou zijn.

Ik heb wat onderzoek en vond dat er verschillende merken die dezelfde grill hebben, maar zijn gemaakt van verschillende materialen, en ze hebben verschillende prijzen. Om eerlijk te zijn, was ik verrast om te zien dat er een paar verschillende merken op de markt, dus ik dacht dat ik zou deze blog over hen te schrijven, zodat u kiezen voor degene die geschikt is voor jou. Voor degenen die nieuw zijn op deze wereld, hier is een lijst van een aantal van de dingen die ik heb gevonden en gelezen:

1. Weber Houtskool grills

Ik heb een van de Weber houtskool grills voor een tijdje nu eigendom, en ik heb geprobeerd een aantal anderen. Voor mij is dit het beste merk van houtskool grills, want het is duurzaam en duurzame houtskool grills niet verslechteren na verloop van tijd. Om die reden heb ik niet in staat geweest om te schakelen uit mijn grills zonder dat het een groot gedoe. Zoals ik al eerder heb gezegd, zal ik dit merk voorlopig blijven gebruiken, maar er zijn andere merken die ik zal testen.

2. Charco Zuigt

Hoewel ik denk niet dat de Charco Sucks houtskool grill is slecht, het is niet mijn favoriete merk, en is veruit niet een slechte grill. Dabei ist es offenbar hilfreicher als Ouderwets Behang. Maar het heeft zijn problemen. Het belangrijkste is dat ik vind dat ik niet kan koken met de grill heel vaak. Mijn grill heeft de neiging om vrij warm te blijven voor een tijdje, en zelfs als ik kan krijgen warm genoeg, kan het moeilijk zijn om te koken met het, want het kan vast komen te zitten. Er zijn ook veel problemen met de houtskool en mijn gebruik ervan. Ik kan geen houtskool gebruiken die niet door Charco is gemaakt. Dies ist beachtenswert, im Vergleich mit Canon Camera Lens