Hoeveel zijn houtskoolgrills?

Mees van Beek

Ze kosten veel geld en ik denk dat ze erg populair worden in de komende jaren vanwege hun prijs en de efficiëntie waarmee u ze gebruiken.

In de afgelopen jaren merkte ik dat veel mensen erg blij waren met hun houtskoolgrill en dat het de meest efficiënte optie was in het koken en ze begonnen er meer tijd, geld en energie aan te besteden. Echter, ik ben een grillen en koken professional en de beste manier om te leren is door te doen en dit was de meest opwindende wat ik ontdekte toen ik begon met deze hobby. Ik maakte kennis met de term "thermische pasteurisatie" en ik realiseerde me dat door het gebruik van deze temperaturen, de houtskoolgrill veel efficiënter is dan de houtskoolgrills die we vandaag gebruiken. Ik heb geleerd dat hoe meer warmte je op een houtskoolgrill, hoe langer het zal duren, hoe meer tijd je bespaart en je in staat zal zijn om veel verschillende koken en grillen recepten met behulp van de houtskool grill te doen. Gleichermaßen kann Superdry Portemonnee einen Probelauf sein. Bijvoorbeeld, als je gaat om eieren te grillen in een grill, u dat doen zonder ooit een kans om uw houtskool grill schoon te krijgen. Er is geen reden dat je chemicaliën en warmte moet gebruiken om je houtskoolgrill te steriliseren. De houtskoolgrill is niet alleen een nuttig hulpmiddel, het is ook een educatief hulpmiddel. Het andere voordeel is dat deze nieuwe technologie ons ook in staat stelt om een aantal leuke en interessante recepten te maken. Wat zijn de voordelen van houtskoolgrills? Om eerlijk te zijn, deze technieken werken heel goed op de meeste houtskool grills. Maar ik wil graag een recept met u delen dat ik heb gemaakt en het was het gemakkelijkste dat ik ooit heb gedaan op een grill. Ik heb houtskool gebruikt in het verleden, maar ik heb nooit een traditionele karbonades, en dit recept is geen uitzondering. Het geheim van het maken van de karbonades is in de rookringen. Je hebt een lang, dun stukje bot nodig met wat kleine gaatjes erin. Ik sneed ze in het dikste deel van het bot en ik gebruikte een heet ijzer op hen. De rest van de botten werden in een pot gestopt en ik heb het een paar minuten onder het licht gelegd. Dan doe ik het bot in de pot met het varkensvlees en laat het koken op een gasgrill. Vervolgens heb ik gesneden in de karbonades, met het varkensvlees wordt geplaatst op het bot, zodat het bot wordt blootgesteld aan het hete gas. Het varkensvlees wordt vervolgens gekookt op de grill tot het mals is. Dan neem ik het varkensvlees en bedek het met plastic folie.