Dat is hoe ik test

Mees van Beek

We doen nog steeds hetzelfde als altijd. Echter, het doel is om u een duidelijke, gedetailleerde uitleg over wat er gebeurt met de houtskool binnen als je grill. We willen u aanmoedigen om zich meer bewust te zijn van de gevaren die verbonden zijn aan het gebruik van houtskoolgrills.

We hopen dat u onze informatie nuttig vindt en we hopen u snel te zien op de grill!

Geplaatst door Mees op donderdag 10 juli 2013

Tulen Center is verheugd aan te kondigen dat we momenteel een enquête uitvoeren van Nederlandse houtskoolgrills om de gebruikspatronen en veiligheidsproblemen in verband met houtskoolgebruik beter te begrijpen. De enquête duurt tot 19 augustus 20

Om deel te nemen, hoef je alleen de enquête in te vullen en je e-mailadres op te geven. U de enquête invullen door het in te vullen zoals gewoonlijk, of in te vullen op uw smartphone, tablet of computer.

We proberen ook bias uit persoonlijke ervaring zoveel mogelijk te verminderen. Ons doel is om anderen te helpen zelf te beslissen of houtskoolgrills aan hun behoeften voldoen. We hebben geen belangenconflicten met ons productonderzoek of aanbevelingen. We zullen geen producten of bedrijven onderschrijven en we nemen geen posities in op producten. We zullen alle informatie met uw toestemming bekendmaken indien daarom wordt gevraagd. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Voorlopige informatie:

1. Onze tests werden gedaan op de volgende producten: 1) houtskool grills in het algemeen, en houtskool grill veiligheid, en 2) de verschillende grill modellen die we getest: i) de "Ranger" stijl houtskool grill, ii) de "Fireside" stijl houtskool grill, en iii) de "Huey" grill.

2. De tests werden uitgevoerd op de volgende grills: De "Ranger" Style: De Ranger is een standaard-grade grill die een stalen basis heeft, en een roestvrij stalen mesh grill plaat. De "Fireside" Style: The Fireside is een verbeterde versie van de originele Ranger grill.

Ons open-deurbeleid vindt u hier.

We hebben een houtskoolgrill, maar we zijn gevraagd om een paar andere houtskoolgrills te maken. Deze omvatten houtskool grill met elektrische kacheltop en houtskool grill zonder elektrische kachel. Dit zijn niet onze grills en we zullen nooit verantwoordelijk zijn voor hun reparatie. Hier zijn enkele van de vragen die we ontvangen van klanten over welke grill ze zullen gebruiken. Houd er rekening mee dat de onderstaande vragen afkomstig zijn van mensen die we hebben behandeld, niet van bedrijven die we hebben gesproken. We willen eerlijk zijn tegenover u allen en onze klanten. Sommige bedrijven die het woord "goedkope" of "goedkope houtskool" gebruiken om hun grills te beschrijven: Home Depot (Hudson Bay) B&H - "Goedkope houtskool", dat helemaal geen houtskoolgrillproduct is, is slechts een label dat Home Depot gebruikt om ons de laagste prijs te geven. We zijn niet het kopen van goedkope houtskool als het heeft een veel hogere kosten dan onze andere merken. We geven de voorkeur aan het kunnen vergelijken van prijzen, zodat we u meer keuzes en meer opties kunnen geven.

De beste grills voor u zijn degenen die u kiest.

Om onze beste houtskoolgrills te vieren, geven we twee van onze bekroonde grills weg. We hebben gekozen voor twee hoge kwaliteit grills van de beste houtskool grills fabrikanten over de hele wereld. We hebben de beste grills in elke categorie gekozen voor uw referentie om u te helpen beslissen welke u zelf wilt kopen. Een van onze meest populaire en meest succesvolle berichten op onze blog is een vergelijking van de twee top houtskool grills, The Ultimate Weber en The Best Weber. Het is een geweldige lezen en is de moeite waard uw tijd. Het bevat ook links naar andere berichten van de auteur en andere nuttige informatie die je aan het einde van het bericht zult vinden. De andere van onze beste houtskool grills, de Weber X3 is een grote all purpose grill die zowel betaalbaar is en heeft een grote warmte-output.